Mexicanul Sergio Pérez (Red Bull), care sâmbătă a terminat al treilea în calificările pentru Marele Premiu de Formula 1 al Australiei, va fi al şaselea pe grila de start duminică, după ce a primit o penalizare de trei locuri pentru că l-a "împiedicat inutil" pe germanul Nico Hulkenberg (Haas) în timpul calificărilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

El va pleca de pe a treia linie, alături de australianul Oscar Piastri, care a urcat pe locul 5 datorită penalizării lui Pérez.

De această penalizare au beneficiat şi Lando Norris (McLaren) şi Charles Leclerc (Ferrari), care au câştigat câte un loc. Cei doi vor pleca din a doua linie.

Etapa din Australia, a treia a sezonului, începe duminică, la ora locală 15:00 (04:00 GMT), cu olandezul Max Verstappen (Red Bull) în pole position, alături de spaniolul Carlos Sainz (Ferrari).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.