Danezul Kevin Magnussen şi germanul Nico Hülkenberg vor continua să piloteze monoposturi Haas şi în sezonul 2024 al Formulei 1, a anunţat, joi, echipa americană într-un comunicat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Putem spune fără nicio urmă de îndoială că am avut un cuplu de piloţi foarte fiabil în acest sezon, aşa că nu aveam niciun motiv să schimbăm pentru viitor", a explicat Guenther Steiner, şeful echipei cu sediul în Carolina de Nord (SUA).

Magnussen (30 de ani) va disputa al şaptelea sezon cu Haas, la care s-a alăturat în 2017, după ce a trecut pe la McLaren şi Renault. El nu a fost reţinut de echipa americană pentru sezonul 2021, dar a revenit în anul următor. Danezul a terminat de două ori în puncte în acest an, ocupând locul zece în Arabia Saudită şi la Miami.

Experimentatul Hülkenberg (36 de ani), care a primit un loc în 2023 după trei ani ca pilot de rezervă la Aston Martin, va disputa astfel al 11-lea sezon în clasa regină a sporturilor cu motor.

El a terminat o dată în puncte, cu un loc şapte în Australia, şi a terminat, de asemenea, pe locul şase în cursa de sprint din Austria.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.