Fluminense, echipa lui Marcelo, s-a impus în semifinala cu Internacional Porto Alegre (2-1, 2-2 în prima manşă) şi s-a calificat în finala Cupei Libertadores.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fluminense, condusă de fosta vedetă madrilenă Marcelo, s-a calificat în finala Copa Libertadores după ce a câştigat semifinala cu Internacional Porto Alegre. Victoria în deplasare (2-1, 2-2 în prima manşă) a fost obţinută pe final de meci, graţie golurilor marcate de Kennedy (min. 81) şi German Cano (min. 87).

Acesta din urmă, un atacant argentinian în vârstă de 35 de ani (80 de goluri în 118 meciuri pentru Fluminense), este cel mai bun marcator al competiţiei în acest sezon (12).

Oamenii lui Eduardo Coudet vor întâlni învingătoarea meciului dintre brazilienii de la Palmeiras şi argentinienii de la Boca Juniors, care se întâlnesc joi, după un 0-0 în prima manşă. Finala va avea loc pe stadionul Maracana din Rio de Janeiro, pe 4 noiembrie.n semifinala

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.