Jucătorul echipei FCSB, Florinel Coman, a declarat, miercuri, că jucătorii lui Toni Petrea au meritat victoria la meciul cu Rapid, scor 3-1, din Liga 1 Casa Pariurilor. El a subliniat că încă nu are ritm, după ce abia a revenit pe teren din cauza unei accidentări.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am dominat cap-coadă, meritam victoria. Am reuşit să marcăm pe final două goluri, ne-am luat revanşa, sper să facem cu Sepsi la fel. Am avut o intervenţie chirurgicală, nu am ritm, am 6-7 antrenamente. Nu sunt un puşti, pot juca un derbi. Sunt sub contract cu FCSB, sper să pot onora acest contract. Sper să se încurce CFR, noi suntem copii, ei au ce vinde. Sperăm să luăm campionatul, asta ne lipseşte", a declarat Coman la televiziunile care transmit meciurile din Liga 1 Casa Pariurilor.

FCSB a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (1-1), pe FC Rapid, într-un meci din etapa a XX-a a Ligii 1 Casa Pariurilor. Giuleştenii au jucat în inferioritate numerică din minutul 77, după eliminarea lui Junior Morais pentru două cartonaşe galbene. FCSB s-a impus după două goluri înscrise în prelungiri.

Au marcat: Tănase '14, '90+3 (p), Ianis Stoica '90+6 / Săpunaru '45+6 (p)

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.