Fotbalistul Florin Tănase a declarat, duminică seară, după derbiul Dinamo – FCSB, scor 1-1, că rezultatul este echitabil şi mulţumitor având în vedere desfăşurarea jocului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

El consideră că Dinamo este o echipă bună şi va ajunge în play-off-ul Ligii I.

“Un rezultat echitabil. Ne pare rău că nu am obţinut victoria, aveam nevoie de trei puncte, dar ţinând cont de ce s-a întâmplat pe teren, e un rezultat mulţumitor”, a spus jucătorul echipei FCSB, la Digi Sport.

Tănase a precizat că se bucură că a reparat greşeala lui Gnohere şi a marcat pentru 1-1.

“Îi văd în play-odff pe Dinamo, au o echipă bună din ce am simţit azi pe teren. Părerea mea e că vor ajunge în play-off”, a mai afirmat jucătorul.

FC Dinamo a remizat, duminică, pe teren propriu, scor 1-1 (1-0), în derbiul cu FCSB, din etapa a XV-a a campionatului naţional de fotbal, Liga I. În urma acestui rezultat, FCSB rămâne pe locul 2 în clasament, cu 28 de puncte, la două puncte de liderul CFR Cluj. Dinamo acumulează 17 puncte şi ocupă locul 9.

Au marcat Salomao '40 (p) pentru Dinamo şi Tănase '48 pentru FCSB.

În minutul 52, Gnohere a fost eliminat cu roşu direct pentru un fault asupra lui Cooper, la mijlocul terenului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.