Căpitanul echipei FCSB, Florin Tănase, a afirmat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că formaţia sa trebuie să fie foarte bine organizată în partida cu Rapid Viena, din manşa a doua a play-off-ului Ligii Europa, de calificarea în grupe depinzând bugetul clubului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Ne aşteaptă un meci foarte dificil mâine, cu o echipă destul de valoroasă. Trebuie să fim organizaţi, să nu ne pierdem capul, pentru că dacă primim gol ne va fi foarte greu. De marcat, eu sunt convins că vom marca goluri. E o miză foarte mare, e în joc şi bugetul clubului, dar eu sunt foarte optimist şi cred că vom întoarce rezultatul. Nu am exersat penaltiuri, dar fiecare după antrenament mai rămâne şi mai bate. Dar eu zic că nu trebuie să ajungem la loviturile de departajare, putem să ne calificăm în 90 de minute. Vor încerca să se închidă, mai ales că nu e un gazon atât de bun şi vor încerca să puncteze pe contraatac. Noi ne vom lua măsuri şi sperăm să marcăm de la început să ne face meciul uşor”, a declarat Tănase.

Jucătorul consideră că Ivan, de la Rapid Viena, este un fotbalist periculos, dar speră să nu fie cazul în partida de joi: „Andrei Ivan este un jucător cu calităţi, ca şi restul celor de la Rapid Viena, dacă îi dai spaţiu poate fi periculos, dar sper să nu fie cazul mâine. Putem să nu primim gol mâine, nu neapărat apărarea a fost punctul nostru slab în tur. Toţi am fost de vină. Abia aşteptăm meciul de mâine seară şi sperăm să fim la fel de agresivi ca în această săptămână şi să întoarcem rezultatul. E nevoie foarte mare de suporteri pentru că ne dau energie şi curaj, sperăm să fie un stadion plin să ne bucurăm din nou împreună de o nouă calificare”.

Partida FCSB – Rapid Viena, din manşa secundă a play-off-ului Ligii Europa, se va disputa, joi, de la ora 21.30, pe Arena Naţională. În tur, Rapid Viena a câştigat cu scorul de 3-1.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.