Florin Tănase este fericit pentru că a reuşit primul hattrick din carieră, dar crede că primul gol al FCSB-ului la meciul cu Farul a fost decisiv pentru victoria din meciul cu 4-0.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Primul hattrick din carieră, sunt fericit că am reuşit asta. Am avut un început dificil. Primul gol a fost cel mai important, ei ne dominau, noi nu stăteam bine în teren. Suntem într-o formă bună, sper să continuăm aşa, dar nu am realizat nimic, mai avem patru meciuri dificile.Nu contează titlul de golgheter atât de mult, ci cel de campion. Dacă ne vom câştiga toate meciurile, cred că suntem campioni. Rpmâne de văzut. Rămâne de văzut dacă Craiova va avea un rol important", a declarat Tănase la televiziunile care transmit Liga 1.

Formaţia FCSB a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 4-0, echipa Farul Constanţa, în ultimul meci al etapei a VI-a din play-off-ul Ligii 1 Casa Pariurilor. FCSB s-a apropiat la 2 puncte de liderul CFR Cluj, după un meci în care Florin Tănase a marcat de trei ori.

Golurile au fost marcate de Tănase '24, '40 (penalti), '64 şi Olaru '34.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.