Footbalistul echipei FCSB, Florin Tănase, a declarat, joi seară, la Pro TV, că având în vedere prestaţia pe care au avut-o în manşa retur cu Vitoria Guimaraes, el şi colegii săi nu ar fi meritat să se califice în grupele Ligii Europa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Este dureroasă eliminarea pentru că ne doream foarte mult să jucăm în grupe, dar după jocul de astăzi dacă ne calificam era nedrept. Asta este diferenţa dintre campionatul nostru şi cel al Portugaliei, o echipă care a ieşit pe locul cinci ne-a dominat. N-am reuşit să ne creăm nici măcar o ocazie, mai avem mult de muncă. Trebuie să strângem rândurile, să o luăm de la capăt, pentru că în campionat suntem într-o situaţie dezastruoasă, să salvăm ce mai putem salva anul acesta. Se poate, normal, dar nu cred că se pune problema (retrogradării). Sunt foarte multe de schimbat. Cei care sunt în club cu siguranţă vor schimba ceva. Este al doilea an în care nu ne calificăm, noi ca fotbalişti nu creştem, nu progresăm, stăm pe loc. Nu ştiu care este motivul, dar sper să fie un nou început pentru noi, să ne dăm un restart şi să începem să jucăm fotbal”, a spus Tănase.

Formaţia FCSB a fost eliminată, joi seară, în play-off-ul Ligii Europa, fiind învinsă cu scorul de 1-0 de Vitoria Guimaraes, în deplasare, în manşa secundă a fazei care precede grupele competiţiei.

În tur, scorul a fost egal, 0-0.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.