Internaţionalul under 21 Florin Ştefan a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că se resimte după efortul depus la meciul cu Anglia, de la Campionatul European, dar a meritat să se dăruiască atât de mult.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Nu s-a gândit nimeni la asemenea scoruri în primele două meciuri. Noi ne-am dori să câştigăm toate meciurile. Cu Anglia a fost un meci în care a trebuit să luptăm şi fiecare s-a dăruit cât mai mult şi de-asta am reuşit să câştigăm. Mă dor picioarele, spatele, dar a meritat. Nu contează preţul jucătorilor, contează grupul. Noi am demonstrat că avem la echipa de tineret un grup foarte unit. Este foarte frumos când vezi un stadion plin de români, în deplasare. Cred că în repriza a doua ei ne-au dat forţa să nu cedăm”, a spus Ştefan.

Reprezentativa under 21 a României a învins, vineri, la Cesena, cu scorul de 4-2 (0-0), selecţionata Angliei, în etapa a doua a grupei C de la Campionatul European de tineret. Tricolorii au învins şi în prima etapă, scor 4-1 cu Croaţia, astfel că sunt pe primul loc în clasament, cu şase puncte.

Luni, România va juca ultimul meci din grupă, împotriva Franţei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.