Managerul general al FC Dinamo, Florin Prunea, a declarat, luni, că a vorbit cu antrenorul Eugen Neagoe, care a "depăşit momentul critic", dar tehnicianul este în continuare internat la reanimare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Acum am vorbit cu el. Slavă Domnului, a fost depăşit momentul critic şi este sub observaţia medicilor. Şi aseară, am stat la el până dimineaţa, împreună cu familia. El nu mai ştie ce s-a întâmplat. În momentul de faţă, el este la reanimare, deci lucrurile nu sunt atât de simple. Am vorbit şi cu doctorii, a fost depăşit momentul critic, dar el trebuie să rămână sub observaţie şi să facă nişte investigaţii mai în profunzime, pentru că nu te joci cu aceste lucruri", a declarat Prunea, la Digi Sport.

El a lăsat să se înţeleagă că Dinamo caută un alt antrenor pentru echipă.

"Vom avea o discuţie în cel mai scurt timp la nivel de conducere executivă şi trebuie să luăm nişte decizii. Nu am nimic în cap la ora actuală, mă gândesc la Eugen. Trebuie să ne strângem toţi, a fost un moment greu, suntem toţi sub şoc, trebuie să ne strângem şi să luăm nişte decizii. Dar mai întâi trebuie  să vorbim şi cu Eugen, este antrenor sub contract, trebuie să vorbim cu el şi după aceea să vedem ce decizii luăm", a precizat Prunea.

Formaţia Universitatea Craiova a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa Dinamo, într-un meci din etapa a doua a Ligii I. Golurile au fost marcate de Bărbuţ ’35 şi Roman ’66.

În minutul 25, partida a fost întreruptă după ce tehnicianului dinamovist Eugen Neagoe i s-a făcut rău pe bancă. Neagoe a primit îngrijiri câteva minute, iar după aproximativ un sfert de oră a fost dus cu ambulanţa la spital şi jocul s-a reluat.

În imaginile difuzate s-a putut vedea cum lui Neagoe i s-a făcut rău, a început să respire sacadat, medicul Liviu Bătineanu i-a dat o sticlă de apă cu vitamine, i-a luat pulsul, iar apoi tehnicianul şi-a dat jos sacoul, ochelarii şi a început să tremure, moment în care a fost chemată salvarea. El a fost stabilizat mai întâi pe teren, iar apoi în ambulanţă medicii au folosit defribilatorul.

Un medic de la Spitalul de Urgenţă Florească a declarat că antrenorul FC Dinamo, Eugen Neagoe, a fost adus la camera de gardă conştient, stabil din punct de vedere al funcţiilor vitale, dar nu a dorit să ofere alte detalii.

"Domnul Neagoe a fost adus la camera de gardă conştient, stabil din punct de vedere al funcţiilor vitale, în acest moment este în curs de investigaţie. Domnia sa şi-a exprimat dorinţa ca date privind dioagnosticul, prognosticul, evoluţia şi tratamentul să fie furnizate de familie, când aceştia vor dori. Este stabil în acest moment, atât vă pot spune", a declarat Alexandru Caloian, medic specialist medicină de urgenţă la spitalul Floreasca.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.