Tenismenul Florin Mergea, medaliat cu argint la JO de la Rio alături de Horia Tecău, a afirmat marţi la sediul COSR că are încredere că experienţa dobândită până la Jocurile Olimpice de la Tokyo îi va transforma în favoriţii pentru o medalie de aur.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Mai sunt doi ani până la Tokyo. Din câte ştiţi, eu vin după o accidentare dar totul a decurs bine şi am revenit pe terenul de tenis. Acum îmi doresc să revin în turnee şi în aceşti doi ani am timp să revin din nou în elită. Cred cu tărie că la Tokyo vom fi toţi în formă, pentru mine acesta este principalul obiectiv în următoarea perioadă. Îmi doresc foarte mult să retrăiesc la Tokyo ceea ce am trăit la Rio. Atunci am fost foarte aproape să obţinem aurul însă vom avea o altă experienţă la Tokyo şi cred că rămânem în continuare una dintre cele mai bune echipe din lume, alături de Horia Tecău”, a declarat Mergea.

COSR şi FRTenis a decis înfiinţarea unei echipe olimpice de tenis în vederea participării la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020, formată din 12 jucători: Simona Halep, Irina Begu, Mihaela Buzărnescu, Horia Tecău, Florin Mergea, Marius Copil, Sorana Cîrstea, Ana Bogdan, Monica Niculescu, Irina Bara, Alexandra Dulgheru şi Raluca Olaru.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.