Florin Hidişan, fost fotbalist la Universitatea Cluj, FC Argeş sau Pandurii Târgu Jiu, a murit, duminică, la doar 40 de ani, El avea cancer la stomac.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Fostul jucător al Universităţii Cluj, Florin Hidişan s-a stins astăzi din viaţă. Florin Hidişan a îmbrăcat tricoul lui ”U” în 2013. De mai bine de un an, acesta a dus o luptă crâncenă împotriva cancerului, bătălie pe care din păcate Florin a pierdut-o. În aceste momente dificile, FC Universitatea Cluj este alături de familia îndurerată şi de cei apropiaţi", a anunţat Universitatea Cluj.
 
Pentru Hidişan s-au făcut mai multe apeluri umanitare de-a lungul ultimelor luni, în speranţa că se vor strânge banii necesari pentru ca fostul jucător să meargă în străinătate, unde ar fi urmat un alt tratament.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.