Antrenorul formaţiei Dinamo, Florin Bratu, a afirmat, miercuri, că Juventus Bucureşti a devenit o echipă care poate pune probleme şi care primeşte mai greu goluri, odată cu instalarea antrenorului Marius Baciu, considerând că meciul de vineri va fi unul greu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Vom întâlni un adversar bun, un adversar care s-a schimbat foarte mult odată cu venirea lui Marius Baciu şi Erik Lincar, un adversar care pune probleme, care din punct de vedere defensiv stă mult mai bine, un adversar care primeşte mult mai greu gol în momentul de faţă, un adversar care are nevoie de puncte. Ceea ce este foarte important pentru ei. Ne-am pregătit în aceste două săptămâni bine, spre foarte bine, ştiu că ne aşteaptă un joc foarte dificil şi echipa e pregătită să înfrunte un adversar bun pe care îl respectăm”, a declarat Bratu, într-o conferinţă de presă.

Tehnicianul a spus că a avut probleme la antrenamente din cauza vremii nefavorabile de săptămâna trecută: "Şi noi am avut dificultăţi din cauza vremii, vineri nu ne-am antrenat, când a fost cod portocaliu. Este dificil peste tot, cu vremea e foarte greu să te pui. Dar am încercat, oamenii care muncesc aici au întreţinut terenul, l-au deszăpezit în aşa fel încât să ne desfăşurăm activitatea. În perioada asta ne-am cunoscut mai bine, am putut lucra mult mai bine. Atât eu cât şi jucătorii aveam nevoie de a interacţiona şi a ne cunoaşte mult mai bine. După cum i-am simţit la antrenamente jucătorii au trecut peste faptul că joacă în play-out şi dacă nu au făcut-o, trebuie să o facă pentru că ne aşteaptă 13 meciuri dificile. Acum în următoarele 8 zile avem 3 meciuri, cu echipe grele, care au nevoie de puncte. Le aşteptăm cu interes şi cu provocarea de a scoate maximum”.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Florin Bratu a anunţat că atacantul Adam Nemec va intra în programul normal al echipei după ruptura musculară care l-a ţinut departe de teren. "Nemec intră de astăzi în program cu echipa şi vom vedea în zilele următoare ce decizie vom lua cu el, dacă va juca de la început sau nu, pentru că a venit după o ruptură musculară. La echipa naţională am văzut că a evoluat, ne aşteptăm ca în perioada următoare să joace”, a mai spus Bratu.

În ceea ce îl priveşte pe portarul panamez Jaime Penedo, Bratu a spus că va trebui să vadă cum stă din punct de vedere psihic, după ce a încasat şase goluri la echipa naţională: "Mă gândesc şi la Brănescu, îl avem şi pe Muţiu, vom vedea. Să vedem cum a venit şi Penedo de la echipa naţională, în ce stare e, pentru că a pierdut cu 6-0 cu Elveţia. Să vedem cum e şi din punct de vedere al moralului”.

Florin Bratu nu este îngrijorat după ce conducerea clubului a anunţat scăderea bugetului pentru anul viitor, după ce echipa a ratat calificarea în play-off-ul Ligii I. "Nu sunt îngrijorat că s-a anunţat un buget mai mic pentru anul viitor. Au fost echipe cu un buget mai mic decât va avea Dinamo anul viitor şi au scos echipele la liman. Cred că ne putem bate la play-off”, a mai spus antrenorul dinamovist.

Partida Dinamo - Juventus Bucureşti, din cadrul etapei a III-a a play-out-ului Ligii I, se va disputa vineri, de la ora 20.45.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.