Atacantul Florin Andone, împrumutat de Brighton la Cadiz, a afirmat că revenirea în campionatul Spaniei înseamnă pentru el întoarcerea acasă. Jucătorul speră să nu se mai accidenteze şi să joace la cel mai înalt nivel.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Să mă întorc în Spania înseamnă să mă întorc acasă. Eu am crescut în Spania şi mereu m-am simţit al acestei ţări. Cadiz îmi aminteşte de Cordoba, pentru că oamenii sunt calzi şi umili, sunt foarte bucuros. Mulţumesc celor de la Brighton pentru că mi-au oferit posibilitatea să fiu aici. Caut liniştea şi fericirea pentru a recupera ce pot oferi. Ce m-a atras la Cadiz a fost afecţiunea arătată. Poate fi un proiect unde să-mi meargă foarte bine. Este o echipă muncitoare, luptătoare. Şi eu sunt un jucător căruia îi place munca, sunt nerăbdător să joc. Nu am nicio presiune. Ştiu de ce sunt capabil, doar mă rog la Dumnezeu să nu mă accidentez din nou. Sper să ajung iar la nivelul meu, iar atunci ne vom bucura cu toţii", a declarat Andone.

Grupările Cádiz Club de Fútbol şi Brighton FC au ajuns la un acord pentru împrumutul atacantului Florin Andone la clubul spaniol până la finalul sezonului.

Jucătorul de 28 de ani a mai jucat în Spania la CD Castellón, Villarreal C, Atlético Baleares, Córdoba şi Deportivo de la Coruña.

El a mai fost împrumutat de Brighton şi la Galatasaray în sezonul trecut.

Jucătorul se află la Cadiz, unde a efectuat vizita medicală, iar de marţi va începe antrenamentele.



 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.