Jucătoarea Florijana Ismaili, componentă a naţionalei Elveţiei şi căpitanul echipei feminine a clubului Young Boys, a fost declarată dispărută în Italia, după un accident la înot în lacul Como, relatează Reuters şi AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ismaili, în vârstă de 24 de ani, este dispărută de sâmbătă.

“BSC Young Boys a fost informat că jucătoarea noastră Florijana Ismaili este dispărută de sâmbătă după-amiază, la lacul Como, după un accident la înot. Căutările poliţiei continuă. Suntem foarte îngrijoraţi, însă nu ne-am pierdut speranţa că totul va fi în regulă”, a notat clubul elveţian  pe site-ul oficial. “Florijana a sărit în apă ţi nu a mai ieşit la suprafaţă”, a menţionat gruparea.

Componentă a naţionalei Elveţiei din 2014, sportiva de origine albaneză a jucat în 33 de meciuri şi a marcat trei goluri pentru selecţionata ţării sale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.