Florian Wirtz, care a marcat un hattrick în victoria cu 5-0 a lui Leverkusen în faţa lui Werder, duminică, pentru a asigura primul titlu de campion al clubului, va rămâne în lotul lui Xabi Alonso şi în sezonul următor

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Autor a 17 goluri în toate competiţiile, el este unul dintre jucătorii care trebuie urmăriţi la Euro (14 iunie-14 iulie).

Într-un interviu acordat cotidianului spaniol AS, preşedintele clubului german, Fernando Carro, a confirmat că tânărul său talent va rămâne: "Mai multe echipe sunt interesate. Din cauza relaţiei cu părinţii săi, ideea lui este să rămână la noi. În fotbal, nu poţi face planuri pentru mai mult de un an... Dar în sezonul următor, el va fi tot la Leverkusen. Valoarea de piaţă a jucătorului este de 110 milioane de euro".





 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.