Preşedintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, a declarat, joi, că şi-ar fi dorit ca Zinedine Zidane să rămână mereu allături de el şi că despărţirea de tehnician îl întristează, însă este convins că francezul va reveni la echipa madrilenă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“După cum vă imaginaţi, după ce am câştigat Liga Campionilor, aceasta este o decizie total neaşteptată. Este o zi tristă pentru mine, pentru jucători şi pentru toţi cei de la club, dar el ştie că mi-am dorit să îl aduc aici mai mult decât pe oricine, ca jucător şi ca antrenor. Şi mi-ar plăcea ca el să fie mereu alături de mine. Cei care îl iubesc pe Zizou ştiu că atunci când spune că a luat o decizie singurul lucru pe care îl poţi face este să o accepţi şi să o respecţi. Mi-ar fi plăcut să îl conving să rămână, dar ştiu cum este, astfel că tot ce puteam face era să îmi arăt recunoştinţa, susţinerea şi aprecierea şi să îi amintesc că, deşi el ştie deja asta, acest club va fi mereu familia lui”, a spus Perez.

El i-a mulţumit lui Zidane pentru tot ce a făcut pentru Real Madrid. “Îi mulţumesc pentru tot ce ne-a oferit, pentru pasiunea lui şi pentru tot ce a făcut pentru club de-a lungul anilor. Comportamentul său a fost mereu unul exemplar. Zizou, acesta nu este momentul să ne spunem adio, este momentul să ne spunem pe curând. Nu am nicio îndoială că va reveni. Este momentul unei pauze şi el o merită cu siguranţă”, a adăugat Perez.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Antrenorul Zinedine Zidane a organizat, joi, o conferinţă de presă neaşteptată, în care şi-a anunţat plecarea de la campioana Europei, Real Madrid.

În vârstă de 45 de ani, tehnicianul francez a preluat Real Madrid în ianuarie 2016. În doar doi ani şi aproape cinci luni, el a câştigat nouă trofee cu formaţia madrilenă: de trei ori consecutiv Liga Campionilor, campionatul Spaniei în 2017, Supercupa Spaniei în 2017, Supercupa Europei în 2016 şi 2017, şi Cupa Mondială a cluburilor, în aceiaşi ani.

Zidane a fost unul dintre cei mai mari fotbalişti din istorie, evoluând la echipele Cannes, Bordeaux, Juventus şi Real Madrid. Cu naţionala Franţei, pentru care a jucat de 108 ori, Zidane a câştigat Cupa Mondială în 1998 şi Campionatul European în 2000. 

Retras din cariera de fotbalist în 2006, el a preluat echipa a doua a clubului Real Madrid, în iunie 2014, înainte de a ajunge pe banca tehnică a formaţiei pe care a transformată într-o campioană absolută a Europei şi a lumii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.