Antrenorul Flavius Stoican a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că Dinamo trebuie să facă o partidă mare cu FC Botoşani

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Toată energia şi atenţia noastră este către meciul de la FC Botoşani. cei care vor intra pe teren trebuie să facă o partidă bună, o partidă mare. Moralul lor este la cote maxime şi sperăm să ne ridicăm la înălţimea lor.  Important e să nu facem cadouri. Oamenii au văzut o schimbare de atitudine în rândul jucătorilor. Este momentul ca săptămâna următoare să arătăm acest lucru, dar nu ne va fi uşor", a declarat Stoican.

El a vorbit şi despre Gabriel Torje, despre care a spus că trece printr-o perioadă dificilă.

”Pe Gabi Torje îl ştiu foarte bine, ştiu şi ce caracter are. Trece printr-o perioadă cu probleme, foarte dificilă, nu mă refer la probleme din punct de vedere sportiv. Este vorba despre o problemă în familie. Sunt lucruri care pe el îl apasă.Are şi o problemă la picior, dar lucrul cel mai important şi îngrijorător este că are o problemă în familie care este destul de dureroasă”, a afirmat Flavius Stoican

Team managerul Florin Răducioiu consideră că Dinamo trebuie să fie o echipă mai pragmatică. "Sunt încrezător, nu pot să transmit decât încredere, să încercăm să fim o echipă mai pragmatică şi să obţinem puncte. Ne aşteaptă o săptămână grea, dar ne jucăm şansele, încercăm să evoluăm cât mai bine, să obţinem un rezultat bun. Dinamo are nevoie de un rezultat pozitiv, aşa poate căpăta încredere, o victorie sau un egal ne va da o victorie mult mai mare. S-au schimbat lucrurile faţă de acum câţiva ani, când Dinamo lupta pentru titluri, dar trebuie să ne gândim la prezent şi să luptăm să salvăm clubul de la retrogradare. Trebuie să încercăm să facem puncte, sunt cele mai importante. Un rezultat bun este cel mai bun medicament. Din păcate şi timpul este împotriva noastră. Are nevoie de timp Flavius pentru a găsi acea formulă de echipă cât mai bună, în funcţie de caracteristicile jucătorilor", a declarat Răducioiu.

Dinamo întâlneşte FC Botoşani, luni, de la ora 19.55, în etapa a XXIV-a din Liga 1 Casa Pariurilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.