În 2022, o anchetă a presei germane s-a concentrat asupra sinuciderii modelului Kasia Lenhardt, fosta parteneră a fundaşului Jérôme Boateng, care ar fi fost violent cu ea. Vineri, Der Spiegel a oferit noi informaţii, inclusiv mărturia mamei fundaşului, care recunoaşte că fiul său are un comportament departe de ireproşabil faţă de femei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fundaşul german Jérôme Boateng a fost implicat într-un caz de violenţă domestică împotriva lui Sherin Senler, fosta sa parteneră şi mama celor doi copii ai săi în 2018. Amendat iniţial cu 1,2 milioane de euro, justiţia germană a anulat condamnarea şi a dispus o nouă procedură.

Vineri, Der Spiegel a prezentat însă noi informaţii despre cazul Kasia Lenhardt, fost model şi parteneră a germanului, care s-a sinucis în 2021, informează rmcsport.fr.

În cadrul acestor dezvăluiri, presa germană relatează un e-mail trimis de mama lui Boateng unui avocat din Berlin în martie 2021, în care aceasta subliniază comportamentul fiului său: "De ani de zile, fiul meu abuzează mental şi fizic femei, acum Kasia Lenhardt s-a sinucis şi el tot nu vrea să accepte consecinţele comportamentului său".

Mama jucătorului a ţinut să comenteze sâmbătă, în Bild, e-mailul: "Îmi retrag declaraţia. Din experienţa mea, nu am avut niciodată motive să cred că fiul meu a fost violent faţă de o femeie".

Într-un podcast intitulat "cazul Kasia Lenhardt", sunt semnalate o serie de elemente. Au fost analizate mesajele audio, precum şi rezultatele clinice, declaraţiile sub jurământ şi mărturiile din anturajul lui Boateng. Der Spiegel relatează că, potrivit unui avocat, Kasia Lenhardt a vrut să depună o plângere împotriva lui Boateng pentru lovire şi alte violenţe cu puţin timp înainte de moartea sa.

Prin intermediul unui mesaj audio, presa germană prezintă şi câteva dezvăluiri ale Kasiei care datează din 2019: "Aproape că mi-a rupt degetul mare de la mâna stângă". Au fost trimise chiar şi fotografii cu hematoame pe braţele sale.

Actualul fundaş al Salernitanei ar fi făcut şi alte gesturi violente.

Când a fost intervievat de Der Spiegel, avocatul lui Boateng a insistat că acesta nu a "agresat-o niciodată fizic pe Kasia Lenhardt".

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.