Antrenorul echipei Austria Viena, Thorsten Fink, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că jucătorii săi au făcut un meci foarte bun în primele 60 de minute ale partidei cu Astra, scor 3-2, din Liga Europa, dar este dezamăgit că în ultimele 30 de minute au fost puşi sub presiune.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În primele 60 de minute am făcut un joc foarte bun, dar apoi nu am mai continuat la fel. Probabil pentru că ne-am gândit că am câştigat deja partida. A fost o problemă cauzată de lipsa de experienţă a jucătorilor mei, care nu au mai ţinut de minge şi asta a contat. Păcat că în ultimele 30 de minute am fost puşi sub presiune şi puteam fi egalaţi. Sunt uşor dezamăgit de aceste ultime 30 de minute. Trebuia să avansăm şi să marcăm pentru 4-1, dar noi am făcut pasul înapoi. S-a văzut că Astra este o echipă valoroasă, că a trecut de West Ham şi de aceea mă bucur pentru victoria de azi. Toţi suntem fericiţi pentru cele 3 puncte, dar sunt aspecte pe care trebuie să le îmbunătăţim,şi eu trebuie să fiu puţin critic. În primele 60 de minute, Astra a fost puţin nesigură, dar în ultimele 30 de minute a jucat aşa cum o ştiam eu din Europa. Pentru moment, noi ne bucurăm pentru cele trei puncte, dar Roma rămâne principala favorită şi vom încerca să terminăm pe doi. A fost o dezamăgire că au fost puţini spectatori. Ambele echipe meritau o asistenţă mai mare şi cred că spectatorii care nu au venit au pierdut un meci foarte frumos", a declarat Fink.

Echipa Astra Gurgiu a fost învinsă, joi, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (2-1), de formaţia austriacă Austria Viena, într-un meci din prima etapă a grupei E a Ligii Europa disputat pe Arena Naţională din Capitală.

Golurile austriecilor au fost marcate de Holzhauser '15 din penalti, Friesenbichler '33 şi Grunwald '59, în timp ce pentru Astra Giurgiu au înscris Alibec '19 şi Săpunaru '74.

Austria Viena a jucat în inferioritate numerică din minutul 79, după ce Rotpuller a primit direct cartonaşul roşu pentru un fault asupra lui Junior Morais.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.