UEFA a anunţat, marţi, că meciul dintre Italia şi Argentina se va disputa la 1 iunie, de la ora 21.45, pe Stadionul Wembley din Londra, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Partida supranumită Finalissima va opune campioana europeană câştigătoarei Copa America.

"Acest joc îi opune pe campionii europeni omologilor sud-americani, într-o confruntare convenită după ce UEFA şi CONMEBOL şi-au reînnoit şi consolidat Memorandumul de înţelegere, extins din 15 decembrie 2021. Acest meci va servi drept catalizator pentru dezvoltarea globală a fotbalului, unind ţări, continente şi culturi şi demonstrând fanilor din întreaga lume că fotbalul poate fi o forţă a binelui în vremuri tulburi", a precizat UEFA, într-un comunicat.

Argentina a obţinut deja biletele la Cupa Mondială din Qatar, în timp ce Italia trebuie să treacă, la finalul acestei luni, de un baraj dificil pentru a ajunge la turneul final.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.