Finala UEFA Europa League, partidă disputată între Villarreal şi Manchester United, pe 26 mai, va fi transmisă în direct, de la ora 22:00, pe Look Sport + şi Look 4K.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În meciul de la Gdansk, Villarreal va lupta în prima sa finală europeană în timp ce Manchester United va disputa al 14-lea joc cu un trofeu european, cel mai recent câştigat fiind UEFA Europa League în 2017.

Villarreal este antrenată de Unai Emery, el aflându-se în ultimul act pentru a cincea oară în 8 ani, performerul unei triple istorice cu Sevilla în 2014, 2015 şi 2016.

De cealaltă parte, Ole Gunnar Solskjaer, fost star al echipei Manchester United, este pentru prima oară în faţa unui meci atât de important. El are în palmares trei trofee ca antrenor, toate cu echipa norvegiană Molde - două campionate şi o Cupă. 

În timp ce Manchester United are asigurat locul în UEFA Champions League, datorită clasării pe locul al doilea în Premier League, Villarreal are o motivaţie în plus pentru a câştiga finala, victoria aducându-i o prezenţă directă în grupele UEFA Champions League.

Meciul de la Gdansk va putea fi urmărit din tribune de 9.500 de suporteri, care vor putea intra pe stadion cu un rezultat negativ la testul Covid, devenind astfel prima finală europeană jucată cu spectatori, un preambul la ultimul act al UEFA Champions League de sâmbătă, 29 mai, dintre Manchester City şi Chelsea, Londra, transmis de asemenea de canalele Look Sport + şi Look 4K.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.