Comitetul Executiv al UEFA a confirmat că Ţările de Jos vor găzdui pentru prima dată finala Ligii Naţiunilor, a anunţat forul european.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Oraşele Rotterdam şi Enschede au fost alese de Asociaţia Regală Olandeză de Fotbal (KNVB) pentru a găzdui meciurile, semifinalele având loc pe 14 şi 15 iunie 2023, iar meciul pentru locul trei şi finala fiind programate pentru 18 iunie 2023.

Tragerea la sorţi pentru stabilirea meciurilor din semifinale va avea loc în ianuarie 2023 la Nyon, data şi ora exactă urmând a fi confirmate în timp util. Ţărilor de Jos li se va alătura în finala UEFA Nations League, Croaţia, Italia şi Spania.

Comitetul Executiv al UEFA a luat de asemenea decizia de a acorda găzduirea UEFA Women’s Futsal EURO 2023 Federaţiei Maghiare de Fotbal (MLSZ). Meciurile vor avea loc pe Arena Fönix din Debrecen în perioada 16 – 19 martie 2023.

Gazdei Ungariei li se va alătura Portugalia, Spania şi Ucraina.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.