David Moyes, managerul grupării West Ham United, a declarat că jucătorii săi au fost remarcabili, după ce au câştigat Conference League în faţa Fiorentinei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Anul acesta am rămas neînvinşi în Europa, ceea ce este incredibil. Să fim în Liga Europa în sezonul următor va fi din nou o emoţie. Momentele în care câştigi în ultimul minut de joc şi ajungi să sărbătoreşti cu familia ta nu se întâmplă prea des. Se poate întoarce împotriva ta, dar în această seară este un sentiment genial. Această competiţie a fost grozavă pentru noi, jucătorii au fost remarcabili", a declarat Moyes după meci.

Echipa engleză West Ham United a învins miercuri seara, la Praga, scor 2-1, formaţia italiană AC Fiorentina, în finala Conference League. West Ham a câştigat trofeul printr-un gol marcat în minutul 90.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.