Fotbalistul dinamovist Steliano Filip a declarat, sâmbătă seară, după câştigarea Cupei Ligii, că se simte foarte bine la Dinamo, dar dacă gruparea va primi o ofertă bună pentru el aceasta va fi luată în calcul. Filip a subliniatt că merita să fie convocat de selecţionerul Christoph Daum pentru următoarele două partide ale naţionalei României.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Rămâne de văzut dacă rămân. Mă simt foarte bine aici, dar dacă va veni o ofertă bună pentru club şi pentru mine clar o vom lua în calcul", a spus Filip. "Eu sunt sănătos, sunt fericit ce am reuşit în această seară, cred că meritam să fiu acolo pentru că am avut evoluţii bune. Asta este problema lor, eu îmi văd de treaba mea. Sper să fiu chemat la următoarea selecţie", a mai afirmat el la Digi Sport.

Steliano Filip s-a declarat foarte bucuros de câştigarea Cupei Ligii, având în vedere parcursul pe care l-a avut echipa în această competiţie. "Mă bucur pentru acest trofeu şi nu doar pentru trofeu, pentru ce am făcut în acest campionat, am făcut o treabă foarte bună. Ne bucurăm foarte tare. Noi ne-am dorit foarte mult acest trofeu, să nu uităm de parcursul în Cupa Ligii, am avut adversare foarte puternice. Noi ne dorim sezonul viitor trofeul. Dacă vor mai veni câţiva jucători şi cu acest staf e clar că Dinamo se va bate la titlu", a precizat Filip.

Echipa Dinamo a câştigat, sâmbătă, Cupa Ligii Adeplast, învingând în finala disputată pe Arena Naţională, cu scorul de 2-0 (2-0), formaţia Poli Timişoara. Golurile învingătorilor au fost marcate de Nemec, în minutele 6 şi 26.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.