Iyanna Mayweather, fiica de 19 ani a boxerului Floyd Mayweather, a fost reţinută, sâmbătă, după ce a înjunghiat o femeie de 25 de ani, informează dailymail.co.uk.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incidentul a avut loc la locuinţa din Texas a rapper-ului Kentrell DeSean Gaulden, 20 de ani, cunoscut ca YoungBoy Never Broke Again sau ca NBA YoungBoy. 

Iyanna ar fi avut o relaţie cu Kentrell DeSean Gaulden, care ar fi fost ruptă la finalul anului trecut. 

Victima, Lapattra Lashai Jacobs, este mama copilului rapper-ului.

Kentrell DeSean Gaulden şi Lapattra Lashai Jacobs erau la locuinţa primului, când Iyanna Mayweather a sosit şi ea, susţinând că este logodnica rapper-ului şi cerându-i lui Jacobs să plece.

Jacobs a luat-o de păr pe Mayweather ca să o dea afară, apoi conflictul s-a mutat în bucătărie, unde Iyanna a luat un cuţit şi a înjunghiat-o de două ori pe Lapattra.

Victima a ajuns la spital, unde medicii au stabilit că rănile suferite nu-i pun viaţa în pericol.

Iyanna a fost reţinut şi eliberată ulerior pentru o cauţiune de 30.000 de dolari. Ea va fi audiată, luni, de un judecător.

Şi YoungBoy a fost reţinut iniţial, dar a fost pus în libertate după scurt timp.

Iyanna este fiica lui Floyd Mayweather, 43 de ani, din relaţia cu Melissa Brim.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.