Biroul Consiliului FIFA a decis ridicarea suspendării federaţiei indiene, impusă în urmă cu câteva zile din cauza influenţei nejustificate din partea terţilor, a anunţat forul mondial.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Decizia a fost luată după ce FIFA a primit confirmarea că mandatul comitetului de administratori care îşi asumase puterile Comitetului Executiv al federaţiei indiene a fost încheiat şi că administraţia federaţiei a recăpătat controlul asupra activităţilor forului.

FIFA şi Confederaţia Asiatică de Fotbal vor continua să monitorizeze situaţia şi vor susţine federaţia indiană în organizarea de alegeri cât mai curând, a precizat forul mondial.

Ca urmare a ridicării suspendării, Cupa Mondială la fotbal feminin U-17, programată în perioada 11-30 octombrie, va avea loc în India, conform calendarului normal.

La 15 august, FIFA suspendase federaţia indiană pentru încălcarea gravă a statutelor forului mondial, din cauza influenţei nejustificate din partea terţilor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.