La meciul din Grupa G a Europa League, dintre FC Nantes (Franţa) şi Freiburg (Germania), la centru se va afla Horaţiu Feşnic, care va fi ajutat la linii de Valentin Avram şi Alexandru Cerei, al patrulea oficial fiind Sebastian Colţescu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În camera VAR vor fi Michael Fabbri (Italia) şi Ovidiu Haţegan (România), observator pentru arbitri va fi Joao Ferreira (Portugalia), iar delegat din partea UEFA a fost desemnat Peter Lundstrom (Finlanda).

Meciul se dispută joi, 13 octombrie, de la ora 19:45 (ora României) pe Stade de la Beaujoire din Nantes.

Şi la partida dintre Vaduz (Liechtenstein) şi Dnipro (Ucraina), din Grupa E a Conference League, va fi tot o brigadă de arbitri din ţRomânia; Marian Alexandru Barbu va fi la centru şi îi va avea ca arbitri asistenţi pe Mircea Cristian Orbuleţ şi Imre Laszlo Bucsi, arbitru de rezervă fiind Lucian Rusandu.

Elmir Pilav (Bosnia şi Herţegovina) a fost desemnat observator pentru arbitri, iar delegat UEFA va fi Ronit Glasman (Israel).

Vaduz şi Dnipro joacă tot joi, 13 octombrie, de la ora 22:00, iar meciul va avea loc pe Rheinpark Stadion din Vaduz.



 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.