Pentru prima dată după mai mult de doi ani, femeilor din Iran li se permite, joi, să asiste la un meci de fotbal. Iubitoarele fotbalului se află în tribune la meciul Iran – Irak, din preliminariile Cupei Mondiale, pe stadionul Azadi din Teheran.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Sunt foarte bucuroasă. Asist pentru prima dată la un meci pe stadionul Azadi”, a afirmat Mahya, inginer în vârstă de 26 de ani.

Pentru meci au fost disponibile 10.000 de bilete, dintre care 2.000 au fost rezervate femeilor. Femeile au avut acces în stadion printr-o intrare specială, separată de cea a bărbaţilor.

Femeile sunt pentru prima dată în tribune la un meci din Iran pentru prima dată după octombrie 2019. De atunci însă partidele naţionalei Iranului s-au disputat cu porţile închise, din cauza pandemiei de coronavirus.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.