Spaniolul Félix Sánchez, fost selecţioner al Qatarului, a fost numit în funcţia de antrenor al naţionalei Ecuadorului, a anunţat, sâmbătă, Federaţia de Fotbal Ecuadoariană (FEF).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Directorul tehnic Félix Sánchez este noul antrenor al Ecuadorului. Mult noroc şi succes!”, a anunţat FEF pe contul său de Twitter.

Tehnicianul spaniol îl înlocuieşte pe argentinianul Gustavo Alfaro, în vârstă de 60 de ani, care a părăsit selecţia ecuadoriană, după Cupa Mondială din Qatar din această toamnă. Ecuadorienii au fost eliminaţi în faza grupelor, după ce i-au învins pe qatarioţi, antrenaţi atunci de Sánchez, cu 2-0 în meciul de deschidere al competiţiei.

Alfaro a dus şi echipa naţională în sferturile de finală ale Copa America din Brazilia în 2021.

Succesorul său, în vârstă de 47 de ani, a trecut prin Barcelona Masia, academia de tineret a clubului catalan, aminteşte FEF. Sánchez a petrecut şapte ani şi la Academia Aspire din Qatar, care îşi propune să formeze jucători qatarioţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.