Roger Federer a declarat, vineri, după ce a fost eliminat în semifinalele French Open de Rafael Nadal, că este suprins cât de departe a ajuns la această competiţie pe zgură.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Începutul a fost complicat din cauza vântului şi amândoi ştiam că în aceste condiţii totul se poate întâmpla, deoarece era greu să controlezi lucrurile. Am avut minioportunităţi, dar Nadal a fost mai bun. Modul în care se apără pe zgură este unic şi numai este nimeni ca el, este uimitor cum se apără. A fost un turneu extraordinar pentur mine şi susţinerea oamenilor a fost mai mare ca oricând, atât la antrenamente, cât şi la meciuri. Am jucat bine şi am fost surpins cât de departe am ajuns. Nu ştiu dacă voi reveni anul viitor aici, este cea ce spun întotdeauna când mă întreabă cineva de 2020. Însă este sigur că mi-a plăcut revenirea pe zgură", a declarat Federer, potrivit marca.com.

Spaniolul Rafael Nadal, locul 2 ATP, l-a învins, vineri, cu scorul de 6-3, 6-4, 6-2, pe elveţianul Roger Federer, locul 3 ATP, calificându-se pentru a XII-a oară în finala turneului de la Roland Garros.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.