Elveţianul Roger Federer, locul 3 ATP şi cap de serie 3, a devenit, vineri, primul sportiv cu 400 de meciuri de grand slam jucate, el calificându-se în optimile de finală la Roland Garros.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Este adevărat că am jucat multe meciuri la turnee de grand slam şi este cu atât mai plăcut că am ajuns la numărul 400 la Roland Garros, pentru că am multe recorduri la Wimbledon şu US Open. Însă orice reuşesc la Roland este foarte special, am jucat mult aici. Este primul grand slam la care m-am aflat pe tabloul principal” a declarat Roger Federer, potrivit site-ului ATP.

Federer l-a învins în turul trei pe norvegianul Casper Ruud, locul 63 ATP, scor 6-3, 6-1, 7-6 (8). În runda următoare, sportivul elveţian îl va întâlni pe argentinianul Leonardo Mayer, numărul 68 mondial.

Vineri, Roger Federer (37 de ani) a devenit şi cel mai în vârstă jucător care ajunge în turul patru la French Open în aproape 50 de ani.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.