Federaţiile de fotbal din Suedia şi Croaţia au fost amendate de FIFA cu câte 50.000 de franci elveţieni ca urmare a încălcării de către unii jucători a regulamentului cu privire la echipament, informează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Echipa Suediei a ajuns până în sferturile de finală ale Cupei Mondiale, iar Croaţia este calificată în finala competiţiei, fază în care va întâlni Franţa.

“Deşi i s-a cerut anterior să pună capăt activităţii care a dus la încălcarea regulamentului şi a primit o sancţiune în 6 iulie, un membru al echipei Suediei (anterior a fost vorba de câţiva jucători) a afişat pe echipamentul de joc branding comercial neautorizat, în timpul sfertului de finală dintre Suedia şi Anglia”, a precizat FIFA.

Federaţia croată a primit o amendă şi un avertisment înaintea finalei de duminică, după ce la 5 iulie fusese deja sancţionată pentru încălcarea aceluiaşi regulament. De această dată a fost vorba, la fel ca în cazul Suediei, de un jucător, iar încălcarea s-a semnalat la semifinala cu Anglia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.