Federaţia Spaniolă de Fotbal a confirmat, duminică seară, într-un comunicat de presă, demisia fostului său preşedinte Luis Rubiales.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Federaţia Regală Spaniolă de Fotbal confirmă faptul că Luis M. Rubiales Béjar şi-a prezentat demisia în această seară. Federaţia a fost informată despre acest lucru printr-o scrisoare adresată lui Pedro Rocha Junco. De asemenea, el demisionează şi din funcţia de vicepreşedinte al UEFA

Rubiales va trebui acum să se apere în instanţă în urma unei plângeri depuse de Jenni Hermoso, jucătoarea pe care a sărutat-o împotriva voinţei ei.

Rubiales a prins-o de cap pe Hermoso şi a sărutat-o pe buze în timpul ceremoniei de decernare a medaliilor care a urmat victoriei Spaniei cu 1-0 în faţa Angliei în finala Cupei Mondiale feminine, la 20 august.a.

Hermoso a declarat că nu a vrut să fie sărutată şi că s-a simţit "vulnerabilă şi victimă a unei agresiuni". Rubiales, care a refuzat până acum să demisioneze în ciuda presiunilor mari, a declarat că sărutul a fost "spontan, reciproc, euforic şi consensual".

viewscnt

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.