Consiliul de Administratie al Federaţiei Române de Ciclism a decis reprogramarea Turului României pentru 2024, se arată într-un comunicat remis News.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Din dorinţa de a duce mai departe tradiţia Turului României şi de a îi asigura o continuitate firească, am amânat această decizie până în ultimul moment posibil, timp în care au fost întreprinse numeroase eforturi de rezolvare a situaţiei. Cu toate acestea, perioada scurtă rămasă până la noua dată de începere a evenimentului ne pune în imposibilitatea de a continua demersurile de organizare şi contractare a furnizorilor necesari în timp util.

Dorim să transmitem mulţumiri partenerului principal, Auchan România, şi tuturor sponsorilor pentru susţinerea asigurată şi în acest an pentru realizarea Turului României, aferentă părţii private de finanţare. De asemenea, adresăm mulţumiri Agenţiei Naţionale pentru Sport pentru deschiderea manifestată şi pentru eforturile instituţionale făcute în sprijinul nostru. Avem convingerea că toate părţile implicate au fost animate de bune intenţii şi că ne vom reuni în cel mai scurt timp pentru a organiza Turul României 2024 la cele mai înalte standarde", a precizat Federaţia Română de Ciclism.

Turul României urma să aibă loc în perioada 18-20 octombrie..

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.