Federaţia Internaţională de Schi (FIS) a anunţat, vineri, anularea tuturor competiţiilor programate în Rusia până la sfârşitul sezonului, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"După consultarea părţilor interesate, FIS a decis că, pentru a proteja toţi participanţii şi integritatea Cupei Mondiale, toate evenimentele programate să aibă loc până la sfârşitul sezonului în Rusia să fie anulate sau mutate pe un alt loc", a scris Federaţia Internaţională de Schi (FIS) într-un comunicat de presă.

Sunt vizate cinci evenimente, inclusiv etapa Cupei Mondiale de skicross din Sunny Valley, care începe vineri până duminică, precum şi etapa Cupei Mondiale de schi freestyle de la Iaroslavl, sâmbătă şi duminică.

FIS precizează că acţionează pentru a asigura întoarcerea sportivilor şi a altor participanţi care se află deja în aceste două locuri.

În ceea ce priveşte celelalte trei competiţii (schi fond şi sărituri cu schiurile), programate în luna martie, FIS va anunţa în curând noile locuri de desfăşurare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.