Federaţia Engleză de Rugby se pregăteşte să înceapă negocierile cu selecţionerul Eddie Jones pentru prelungirea contractului acestuia până la Cupa Mondială din Franţa, din 2023, a anunţat, luni, directorul general Bill Sweeney.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Prioritatea noastră este să discutăm cu Eddie. Este unul dintre cei mai buni antrenori din lume, dacă nu chiar cel mai bun, în ciuda eşecului cu Africa de Sud din finala Cupei Mondiale", a declarat Sweeney, conform lefigaro.fr.

Contractul australianului expiră în 2021, dar Sweeney este convins că tehnicianul de 59 de ani, cel mai bine plătit antrenor din lume cu un salariu anual de 860.000 de euro, vrea să rămână în continuare în Anglia.

Jones este dorit şi de Australia, echipă pe care a mai condus-o în perioada 2001/2005, pentru a-l înlocui pe Michael Cheika, care a demisionat după eliminarea în sferturi la CM, chiar în faţa Angliei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.