Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern anunţă că nu va organiza o conferinţă de presă la sosirea lui David Popovici de la Campionatul European de nataţie seniori de la Roma.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Totuşi, pentru că ştie că relaţia cu mass-media este una foarte importantă, înainte de a pleca spre Lima, la Campionatul Mondial de juniori, David Popovici va răspunde vineri, 19 august, într-un interviu video, întrebărilor presei din România. Interviul va fi realizat de către echipa de comunicarea a Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern, iar mass-media este rugată să transmită toate întrebările pentru David pe adresa de email press@frnpm.ro, până vineri, 19 august, ora 12:00", a anunţat forul român.
 
Sportivul român a cucerit două medalii de aur în probele de 100 m liber (cu record mondial de seniori) şi 200 m liber, la Campionatele Europene de Nataţie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.