Echipa FCSB va începe săptămâna viitoare pregătirile pentru noul sezon, care vor include un stagiu de pregătire la Braşov.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Marţi dimineaţă, jucătorii vor efectua vizita medicală la Centrul Naţional de Medicină Sportivă. Miercuri dimineaţă este programată reunirea lotului la Baza Sportivă FCSB, acolo unde roş-albaştrii se vor pregăti, sub comanda lui Bogdan Andone, până la sfârşitul săptămânii.

În perioada 17-29 iunie se va derula cantonamentul de vară de la Braşov, unde delegaţia FCSB va fi cazată la Hotelul Lux Divina. Antrenamentele se vor desfăşura pe terenurile Forex şi Metrom, din localitate, orele acestora urmând să fie comunicate.

FCSB va disputa trei meciuri de pregătire în această perioadă, în compania echipelor CS Colţea 1920 Braşov, AS SR Braşov şi FC Viitorul.

Programul jocurilor, care vor fi transmise în direct pe canalul de YouTube FCSB TV, este următorul:

22 iunie: FCSB - CS Colţea 1920 Braşov - 17:30
25 iunie: AS SR Braşov - FCSB - (ora neconfirmată) - Stadionul ”Silviu Ploeşteanu”
28 iunie: FCSB - FC Viitorul - 11:00

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.