FCSB a anunţat, joi, că l-a achiziţionat pe atacantul polonez Lukasz Gikiewicz, în vârstă de 31 de ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“FCSB anunţă că jucătorul Lukasz Gikiewicz pentru echipa noastră în sezonul 2019-2020”, se arată pe pagina de Facebook a grupării bucureştene.

Atacantul polonez în vârstă de 31 de ani va purta tricoul cu numărul 27.

”Sunt foarte fericit că am primit această şansă, de a juca pentru un club imens, cu o istorie extraordinară. Este o onoare pentru mine să port acest tricou şi voi da totul pentru a ajuta echipa. Sper, cu voia lui Dumnezeu, să câştigăm titlul de campioni”, a declarat jucătorul pentru fcsb.ro.

Lukasz Gikiewicz este un atacant născut la 26 octombrie 1987, în Olsztyn, Polonia. Acesta a început fotbalul în localitatea natală, iar după încheierea junioratului a fost transferat de Motor Lubawa. A mai evoluat, în Polonia, pentru Drweca NML, Olimpia Elblag, Wigry Suwalki, Unia Janikowo, Polonia Bytom, LKS Lodz sau Slask Wroclaw, cu ultimii câştigând titlul de campion şi Super Cupa Poloniei, în 2012. Începând cu vara lui 2013, a început periplul său în străinătate, unde a bifat cluburi din Europa şi Asia: Omonia Nicosia, Tobol Kostanay, AEL Limassol, Levski Sofia, Ratchaburi FC, Al-Wahda, BEC Tero Sasana, Al-Faisaly, Al-Batin şi Hajer.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.