FCSB încearcă să îl convingă pe Filipe Teixeira să devină căutător de jucători în Portugalia, în timp ce FC Petrolul i-a oferit un contract de jucător.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Din vorbă în vorbă am vrut să-i văd care îi sunt planurile de viitor. M-am gândit, ţinând cont de ce piaţă reprezintă Portugalia în fotbalul european, că ar fi nimerit să creăm o punte de legătură. Eu cred că mai nimerit pentru acest lucru nu poate fi decât Teixeira, care a jucat la nivelul cel mai înalt, este ataşat şi de clubul nostru şi e un bun cunoscător. Ar fi un câştig dacă se va materializa treaba asta. M-aş bucura să ne extindem şi pe alte zone de inters ale Europei, pentru că e bine să fim eficienţi în campaniile de transferuri", a declarat, la Digi Sport, directorul sportiv al FCSB, Narcis Răducan, care s-a întâlnit în Portugalia cu Teixeira.

Aflat în studio, preşedintele FC Petrolul, Marius Stan, i-a spus lui Răducan să-i transmită lui Teixeira că aşteaptă încă un răspuns de la fostul jucător al FCSB la oferta de a evolua pentru echipa ploieşteană 

"Dacă tot ai vorbit cu Teixeira şi te mai întâlneşti cu el, spune-i că noi avem biletul de avion pregătit şi că ne tot amână. Vreau încă să-i ofer un contract de jucător. Să-l întrebi de ce ne tot amână. Mai e valabil încă 48 de ore biletul, după aceea se anulează", a afirmat Stan.

"Am să-i spun. E un pic nehotărât, din ce am văzut duce o viaţă liniştită, parcă s-ar retrage, nu mai vede motivaţia să continue, dar nu se ştie niciodată", a răspuns Răducan.

"Depinde de el, să se hotărască dacă mai vrea sau nu să continue activitatea. Am vorbit ultima dată zilele trecute cu el şi nu a zis nu", a adăugat Stan. 

Teixeira, 38 de ani, a jucat până în această vară la FCSB. El a mai evoluat la Petrolul între 2013 şi 2015, iar în România a mai jucat la FC Braşov, Rapid şi Astra Giurgiu.

Înainte de a veni în România, Teixeira a trecut pe la PSG, Uniao Leiria, Academica Coimbra, West Bromwich Albion, Barnsley şi Metalurg Doneţk.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.