FCSB a transmis, luni, înr-un filmuleţ pe Facebook, că Mihai Pintilii, care era dorit în staful echipei naţionale, va rămâne la gruparea patronată de Gigi Becali.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"În cazul în care aveaţi emoţii cu privire la dragostea lui Mihai Pintilii pentru culorile roş-albastre, staţi liniştiţi. Este aici, alături de familia lui şi nu are de gând să plece nicăieri!", este mesajul transmis de FCSB.

Pintilii era dorit în staful echipei naţionale de noul selecţioner Edward Iordănescu.

Şi antrenorul Anton Petrea a declarat, duminică, după meciul cu Dinamo, că vrea ca Pintilii să rămână la echipă.

Întrebat dacă a fost ultimul meci pentru Mihai Pintilii, Petrea a răspuns: "Nu ştiu, întrebaţi-l pe el! Eu nu ştiu nimic. Am vorbit cu el, acum e decizia lui, nu pot să-i spun eu ce să facă. Nu îi ştiu decizia. Eu mă înţeleg foarte bine cu el, ne înţelegem foarte bine, ne înţelegem din priviri. Ar fi o pierdere pentru mine pentru că avem o relaţie profesională foarte bună."

De asemenea, directorul sportiv al FCSB, Mihai Stoica, a postat, luni, un mesaj pe Facebook, în care anunţă că secundul Mihai Pintilii va rămâne la echipa bucureşteană.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.