FCSB anunţă că biletele pentru partida cu CFR Cluj, de duminică, 23 ianuarie, (20:00 – Arena Naţională), sunt disponibile online pe www.bilete-fcsb.ro. Preţurile acestora sunt între 20 şi 100 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preţurile biletelor sunt următoarele:

PELUZĂ - 20 LEI

TRIBUNA 2 - 35 LEI

VIP 3 - 50 LEI

VIP 2 - 75 LEI

VIP 1 - 100 LEI

FCSB anunţă că oferă fanilor posibilitatea de a se prezenta la stadion cu E-ticket (bilet tipărit acasă, pe hârtie A4). E-ticketele pot fi achiziţionate până în ziua meciului, la ora 12:00.

De asemenea, persoanele care doresc să achiziţioneze online bilete clasice FCSB, livrate prin curier, o vor putea face până pe 19 ianuarie, la ora 12:00.

Programul caselor de bilete de la Arena Naţională va fi anunţat săptămâna viitoare.

Conform noului protocol de desfăşurare a competiţiilor de fotbal, au acces pe stadion, în limita a 30% din capacitate, următoarele categorii de persoane (regulă care se aplică automat şi în cazul reprezentanţilor mass media):

- Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.

- Persoanele care certifică faptul că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2.

- Persoanele care prezintă un test PCR negativ efectuat în urmă cu maxim 72 de ore, respectiv un test antigen negativ efectuat în urmă cu maxim 48 de ore.

Documentele medicale care atestă apartenenţa spectatorilor la una dintre categoriile de mai sus vor fi prezentate la stadion împreună cu biletul. De asemenea, este obligatorie prezentarea, alături de documentele medicale, a unui document de identitate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.