Formaţia FCSB a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 3-0 (1-0), echipa Dinamo, într-un meci din etapa a XXIII-a a Ligii 1 Casa Pariurilor, în care gazdele au jucat în inferioritate numerică din minutul 35.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Au marcat Oct. Popescu ‘2, Ianis Stoica ’75 şi Oaidă ’82.

În minutul 35, de la Dinamo a fost eliminat Răuţă, el primind al doilea cartonaş galben.

0-1, min .2: Octavian Popescu a înscris cu un şut de la marginea careului, după un contratac.

0-2, min. 75: Ianis Stoica a mărit diferenţa de pe tabela de marcaj cu un şut din 16 metri la care mingea a lovit iniţial bara.

0-3, min. 82: Oaidă a stabilit scorul final cu o lovitură cu capul, după un corner.

În minutul 45+1, dinamovistul Ivanov s-a ciocnit cap în cap cu Darius Olaru. Olaru a putut continua jocul, însă Ivanov a fost scos cu ambulanţa de pe teren. Pe teren a intrat iniţial o ambulanţă, iar apoi a fost chemată şi cealaltă.

Dinamo: Figueiredo – Buleică, Patriche, Ehmann, Tomozei (Bani ’87) – Al. Răuţă, Balthazar – Borduşanu (Ivanov ’39, Rodriguez ’46), C. Matei (Creţu ’76), Torje (Amzar ’76) – Ivanovski. Antrenor: Flavius Stoican

FCSB: A. Vlad – Creţu, Vinicius, I. Cristea, Radunovic – Olaru (Perianu ’84), Oaidă, Fl. Tănase (Coman ’46) – Cordea (Miron ’62), Dumiter (V. Gheorghe ’46), Oct. Popescu (I. Stoica ’62). Antrenor: Anton Petrea

Cartonaşe galbene: Ehmann ’17, Matei ’19, Răuţă ’29, ’35, Rodriguez ‘55 / Tănase ’31, Perianu ‘90+2

Cartonaş roşu: Răuţă ‘35

Arbitri: Ovidiu Haţegan - Radu Ghinguleac, Sebastian Gheorghe - Iulian Dima

Observatori: Nicolae Grigorescu, Eduard Alexandru

FCSB ocupă locul doi în clasamentul Ligii 1, cu 51 de puncte, cu şapte mai puţine decât liderul CFR Cluj, care însă încă nu a jucat în etapa 23. Dinamo este pe penultima poziţie, 15, cu 12 puncte, cu unul mai mult decât ultima clasată, Academica Clinceni.

Ultimul meci al etapei a XXIII-a a Ligii 1 Casa Pariurilor le va avea ca protagoniste pe CFR Cluj, liderul din clasament, şi FC Botoşani, locul 4.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.