Formaţia FCSB a învins, duminică seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-2 (2-2), echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a treia a play-off-ului Ligii I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Au marcat Hora ‘8, Man ’30 şi Gnohere ‘71 pentru gazde, respectiv Bancu ’23 (penalti) şi Cicâldău ‘45+2 pentru oaspeţi.

În minutul 55, un gol marcat de Benzar a fost anulat pentru ofsaid.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

1-0: Hora a împins mingea în plasă din doi metri, după o pasă de pe stânga de la Junios Morais, care a căzut înainte să paseze, dar s-a redresat şi a oferit assistul.

1-1: Bancu a transformat un penalti acordat pentru un fault al lui Teixeira la Bărbuţ. La faza care a precedat acordarea penaltiului, craiovenii au avut o bară.

2-1: Man a marcat din apropierea porţii, după un şut al lui Planic.

2-2: Cicâldău a înscris cu capul, după o centrare de pe partea dreaptă.

3-2: Gnohere a trimis mingea în plasă cu capul, din patru metri, după o centrare a lui Junior Morais.

FCSB: Bălgrădean - Benzar, Cristea, Planic, Morais – Pintilii (Coman ’70), Filip - Man, Tănase, Teixeira (Gnohere ’50) – Hora (Nedelcu ’90). Antrenor: Mihai Teja

Universitatea Craiova: Pigliacelli - Donkor, Acka (Kelic ’88), Ferreira, Bancu - Mateiu, Cicâldău - Bărbuţ, Mihăilă (Bic ’62), Drăghici (Cristea ’74) – Fortes. Antrenor: Devis Mangia.

Cartonaşe galbene: Planic ‘90+2 / Bancu ’14, Mateiu ’53, Bărbuţ ‘90+2

Arbitri: Ovidiu Haţegan – Octavian Şovre, Sebastian Eugen Gheorghe – Iulian Dima

Observatori: Marian Salomir, Octavian Goga

Jocul a fost întrerupt în minutul 1, pentru aproximativ două minute, fanii de la peluză aruncând cu mai multe petarde în zona porţii apărate de Pigliacelli. Oficialul FCSB Mihai Stoica s-a dus la galeria echipei bucureştene pentru a-i convinge pe fani să nu mai arunce cu petarde. După ce arbitrul Ovidiu Haţegan a vorbit cu căpitanii celor două echipe şi Mihai Stoica a revenit la locul său, jocul s-a reluat. Şi pe finalul jocului, în minutul 87, a fost aruncată o petardă pe teren, aceasta căzând aproape de colţul terenului.

La meci au fost prezenţi peste 28.000 de spectatori.

Potrivit presei sportive, la partida de pe Arena Naţională au asistat şi tatăl lui Neymar, Pini Zahavi şi Eusebio Di Francesco.

Sâmbătă, CFR Cluj a învins cu 1-0 Astra Giurgiu. Ultima confruntare a etapei a treia a play-off-ului, Sepsi Sfântu Gheorghe – FC Viitorul, se va disputa luni, de la ora 20.30.

Lider în clasament este CFR Cluj, cu 36 de puncte. FCSB se află pe locul doi, cu 31 de puncte, Universitatea Craiova este pe trei, cu 29 de puncte, FC Viitorul pe patru, cu 22 de puncte, Astra pe cinci, cu 21 de puncte, şi Sepsi pe şase, cu 19 puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.