FC Voluntari a anunţat, miercuri, pe Facebook, transferul mijlocaşului formaţiei Farul Constanţa, Nicolas Popescu (19 ani), fiul fostului internaţional Gheorghe Popescu, care a semnat un contract pentru patru sezoane cu gruparea ilfoveană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"FC Voluntari anunţă transferul definitiv al jucătorul Nicolas Popescu de la Farul Constanţa, el semnând cu echipa noastră pe o perioadă de 4 ani", a anunţat FC Voluntari, care precizează că jucătorul s-a alăturat deja lotului condus de Liviu Ciobotariu.

În vârstă de 19 ani, Nicolas Popescu evoluează pe postul de mijlocaş central şi a fost format la Academia de Fotbal Gheorghe Hagi. El este dublu campion naţional cu Farul la categoriile Under 17 şi Under 19 şi a debutat în Liga I la 25 iulie 2021, unde are 7 partide disputate.

Mijlocaşul a participat cu reprezentativa Under 19 a României la Campionatul European disputat în această vară în Slovacia. În total, el are 10 prezenţe la echipa naţională U19 a României.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.