Clubul Chindia acuză clubul FC Volunari de practici incorecte, după ce biletele pentru fanii târgovişteni au costat 20 de lei, iar cele pentru suporterii gazdelor, zece lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Amintire de la Voluntari: biletele pentru fanii noştri au costat 20 lei, în timp ce în restul stadionului s-a intrat gratuit sau cu tichete de 10 lei. Băieţii au fost întâmpinaţi cu un călduros <hai în ţarc>. Dintr-un <ţarc> aproape plin i-au încurajat pe roş-albaştrii pentru o victorie care ne duce cu gândul la play-off", se arată pe contul de Facebook al clubului Chindia.

FC Voluntari a fost învinsă, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), de Chindia Târgovişte, în etapa a XII-a a Ligii I. 

În clasament, nou-promovata a acumulat 15 puncte şi a urcat de pe locul 11 pe 9, depăşind la golaveraj FCSB, locul 10, şi pe Dinamo, clasată pe locul 11, cu 14 puncte. Târgoviştenii sunt la egalitate de puncte cu Sepsi, locul 7, şi Astra, locul 8.

FC Voluntari rămâne pe ultimul loc, 14, cu cinci puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.