Formaţia FC Viitorul a remizat, luni seară, în deplasare, scor 1-1, cu echipa Concordia Chiajna, în ultimul meci al etapei a doua a Ligii I, în care a egalat pe final.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Au marcat Marc ’32 pentru gazde şi Houri ’89 pentru oaspeţi.

În minutul 41, tehnicianul Gheorghe Hagi a fost trimis în tribună, după ce a cerut vehement ca arbitrul să dicteze că la o fază a fost henţ în careu la Marc. Antrenorul a refuzat timp de câteva minute să părăsească zona tehnică şi după ce a ieşit a continuat să protesteze.

Concordia Chiajna: Caparco - Matei, Leca (Albu ’84), Marc, Panait – Prepeliţă (Balgiu ’77) - Ivanovici, Gorobsov, Deaconu, Grădinaru – Guessan (Măzărache ’73). Antrenor: Ionuţ Badea

FC Viitorul: Buzbuchi - Ghiţă, Luchin, Hodorogea, Boboc - Ciobanu, Artean, Iacob – Stoica (Pitu ’77), Voduţ (Houri ’71), Măţan (Drăguş ’77). Antrenor: Gheorghe Hagi

Cartonaşe galbene: Balgiu ‘83 / Luchin ’66, Iacob ‘87

Arbitri: George Rădulescu – Vladimir Urzică, Marius Cristian Marchidanu – Andrei Florin Chivulete

Observatori: Irina Mîrţ, Romulus Chihaia

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.