FC Viitorul a anunţat, sâmbătă seară, că nu a primit oferte pentru Ianis Hagi şi Tudor Băluţă, jucători despre care presa italiană a scris că ar urma să ajungă la Genoa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“FC Viitorul anunţă că Ianis Hagi şi Tudor Băluţă sunt în continuare jucătorii echipei constănţene. Pe adresa clubului Viitorul nu a sosit nicio ofertă din partea formaţiei Genoa sau a unei alte echipe pentru niciunul dintre jucătorii menţionaţi, iar articolele apărute în presa sunt doar speculaţii”, este comunicatul grupării constănţene.

Ske Sport Italia a notat, sâmbătă, că Ianis Hagi şi Tudor Băluţă ar urma să fie achiziţionaţi de gruparea Genoa, la care este legitimat Ionuţ Radu. Site-ul italian a menţionat că Genoa urma să plătească trei milioane de euro pentru cei doi şi că jucătorii ar fi urmat să rămână până în vară la FC Viitorul, sub formă de împrumut.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.