Formaţia FC Viitorul s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României, după ce a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 3-0, echipa Concordia Chiajna, într-un meci din 16-imile competiţiei, la care gazdele au evoluat cu doi jucători mai puţin din minutul 55.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Golurile au fost marcate de Ghiţă ’14, Leca ’65 (autogol) şi Ciobanu ‘90+3.

În minutul 45+1, de la Concordia a fost eliminat Prepeliţă. Gazdele au rămas cu doi jucători în minus în minutul 55, când a fost eliminat şi Bărboianu.

Meciul ar fi trebuit să înceapă la ora 18.45, dar startul a fost amânat cu şase minute după ce partida UTA Arad – CSM Politehnica Iaşi a ajuns la loviturile de departajare.

Până acum, au mai obţinut calificarea în optimi formaţiile Dinamo, Sepsi Sfântu Gheorghe, CSU Craiova, deţinătoarea trofeului, Csikszereda Miercurea Ciuc (Liga a III-a), FC Voluntari, Hermannstadt, Universitatea Cluj, Dunărea Călăraşi, CS Mioveni şi Politehnica Iaşi.

Miercuri mai este programată în Cupa României partida Chindia Târgovişte – CFR Cluj.

Joi, se vor disputa ultimele patru partide: Luceafărul Oradea – AFC Astra, Bucovina Rădăuţi – Gaz Metan Mediaş, Fotbal Club Rapid – Turris-Oltul Turnu Măgurele şi Unirea Alba Iulia – FCSB.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.